marta monsarro

About

b. 1986, HK.

foto.png
 

Thanks for
TRUSTING IN ME :

Volkswagen
ColaCao
Diari Ara
Banc de Sabadell
Illa Barcelona
Núria Roura
+ more

 

Hola, sóc la Marta

Vaig néixer a Vilafranca del Penedès però visc a Barcelona. Sóc la tercera de quatre germans i això m'ha ensenyat a treballar en equip des de ben petita. Em vaig llicenciar en Publicitat i Relacions públiques a la Universitat Ramon Llull i ja fa més de quinze anys que estic treballant en publicitat. I m'encanta!

He treballat com a directora d'art i he fet amics a S,C,P,F..., CP Proximity, DDB Barcelona, Contrapunto i a TBWA. M'agrada tant pensar com dissenyar. He fet de tot, he pensat i realitzat campanyes integrades per clients de gran consum o de petit, he creat identitats corporatives des del logotip fins al post de facebook, he pensat i dissenyat webs, evidentment responsive de tots colors, he fet ebooks i llibres, diaris i revistes, he fet pòsters i crèdits per a pel·lícules i he escrit pensat i dissenyat molts tractaments de realització. També monto vídeos amb el Final Cut. De fet aquí en la varietat crec que és on hi ha la gràcia de la nostra feina.

Aquí teniu un recull de la meva feina. Si voleu veure algun format que aquí no hi sigui, em podeu escriure i us ho enviaré encantada. I si em voleu conèixer, em podeu trucar i parlem una estona.

Gràcies per fer un cop d'ull a la meva feina i espero que us agradi. :-)

Hello, my name is Marta

I was born in Vilafranca and I currently live in Barcelona. I have three brothers that taught me to work as a team from my childhood. In 2000 I received a degree in Advertising and Public Relations at Ramon Llull University and since then have been working full time.

I’ve worked as an art director and I’ve made good friends at S,C,P,F..., CP Proximity and DDB Barcelona. My experience ranges from integrated digital campaigns to branding, art direction and credits for animation and film.

On this webpage you'll find some of my work.  I hope you like it :-)